Blog  /  PPeople momenten

 • 13
  okt

  De jongste van het stel

  En ja hoor, ook bij mij bleef mijn hart sneller kloppen wanneer ik terugdacht aan de periode dat ik stage liep bij PPeople! Mijn naam is Sietske Schrover en ook ik ben terug van weggeweest.  

  Na een goed gesprek met Sheila en Joyce was het een feit. Terug naar PPeople in een voor mij compleet nieuwe functie: Sales! Interessant.. maar spannend! Even loskomen en yes! Ik ben helemaal in mijn element. Van de meest interessante bedrijfsbezoeken waar ik razend enthousiast van word, tot de gezelligheid op kantoor. Tja.. een kantoor vol ladies brengt nu eenmaal hilariteit met zich mee! Ik heb mijn plek hier wel gevonden.


  Maar ook heeft deze 25 jarige Brabantse sinds een klein jaartje haar plek gevonden in het meest fantastische appartement van Boxtel met huuuuuge dakterras en door mijzelf blauw geschilderde vloer. Blauw? Ja blauw! U bent niet de enige die vast even moet slikken…. Maar ach! Als PPeople’ster zitten die prikkelende ideeën er nu eenmaal in.

  Lekker eten met vrienden, weekendjes weg, dansen op festivals of gewoon lekker onderuitgezakt op de bank met een tijdschrift en een borrel in mijn hand. Ik hou van het goede leven!

  En met dat ik deze blog schrijf vanuit de ligstoel op mijn dakterras kom ik erachter dat het alweer elf maanden geleden is dat mijn PPeople-avontuur opnieuw begon. Wat gaat de tijd snel! Het begin van mijn grote reis in de wereld van evenementen; netwerken, presenteren, creatief schrijven en de mooiste producties draaien op de meest fantastische locaties…. Wát een reis en dit alles in samenwerking met een team waar ik veel van leer en het ontzettend naar mijn zin heb!  
  De jongste van het stel
  Deel dit artikel: