Blog  /  PPeople momenten

 • 29
  aug

  Back to business!

  Net in dienst bij PPeople en ik mag me al aan jullie voorstellen, wat leuk!

  Na een jaar van een heerlijke sabbatical te hebben genoten, is het echt weer tijd om aan de slag te gaan. Even wennen, want de tijd thuis met veel tijd en aandacht voor de kinderen en het reilen en zeilen van mijn gezin is me onverwacht goed bevallen. Het was daarom heerlijk om in een warm bad terecht te komen. Een super enthousiast team waar een enorm positieve energie vanaf straalt.

  PPeople kende ik al een beetje vanuit mijn vorige functie waar ik als leverancier fungeerde en met sales collega Joyce ben ik al eens eerder collega’s geweest. Nu mag ik PPeople echt goed leren kennen en daar heb ik veel zin in.

  De eerste projecten liggen inmiddels op mijn bureau. Mijn professionele hart begint weer te kloppen. Ik ben er klaar voor. 


  Back to business!
  Deel dit artikel: