Blog  /  PPeople momenten

 • 12
  jul

  Tot ziens vriendinnen!

  evenementen / leren / projecten / projectmanagement / stage / stagiaire Stagiaire Projectmanagement, dat sprak mij wel aan. Alle facetten van het evenementenvak onder de knie krijgen en het van de besten leren…want dat is waar PPeople natuurlijk bekend om staat! Een echt goed leerbedrijf, dat is wel zeker. Een aantal van jullie zullen mij vast weleens aan de telefoon hebben gehad. Ik ben de collega die de telefoon opneemt! Ja ja, gaat er al een belletje rinkelen? Mijn naam is Rosalie Severijns en de afgelopen 40 weken ben ik ondergedompeld in de evenementenwereld!

  Ik heb mooie evenementen mogen meemaken. Van klanten seminars, tot productlanceringen en van personeelsfeesten tot award uitreikingen; PPeople voert mooie opdrachten uit. Uiteraard is dit niet voor niets want PPeople doet het goed, echt goed! Van alle bedrijven die ik mee heb mogen maken, is PPeople de eerste die zo nauw en mooi contact heeft met haar klanten en leveranciers. En ook zo oprecht, echte passie straalt van de medewerkers af.


  Of ik deze tijd ga missen? Dat weet ik zeker! Soms kakelen wij zo door elkaar heen, dan gaat de deur tussen de twee kantoorruimtes gewoon even dicht. De uitvoerdagen, de gezelligheid op het kantoor, de leermomenten die ik meegekregen heb van al mijn collega’s en de Green Tea Lemon waar iedereen hooked aan is…ik ga het missen! Ik ben mij bewust geworden van het feit dat de evenementenwereld, zoals mijn grote voorbeeld Sheila het noemt, power vrouwen vergt. Je moet sterk in je schoenen staan!


  Hetgeen dat mij opviel in de branche, is dat alles samenhangt aan een groot netwerk. Dus wie denkt dat je het zonder een netwerk gaat redden in de evenementensector, heeft het mis. Bij het schrijven van dit blog heb ik al zo’n drie theetjes weggetikt. Gaat snel, hè?


  Ik wens al mijn collega’s heel veel geluk en liefde toe. Ik kijk terug op 40 mooie weken!
   
  Tot ziens vriendinnen!
  Deel dit artikel:
 • 8
  jun

  Early bird limited offer Formule 1 Final Abu Dhabi

  abu dhabi / dubai / formule 1 / race Beleef de Formule 1 Finale bij de Abu Dhabi Grand Prix op 26 en 27 november 2016 van dichtbij! Ervaar de sensatie van suizende F1 auto's, snuif de geur op van warm rubber, juich voor je favoriete team, geniet van het sensationele uitzicht op het Yas Marina Circuit en zie sterren als "Rihana" live optreden. Dit alles is echter nog maar het begin want er is uiteraard nog veel meer te beleven bij de Abu Dhabi Grand Prix dan je je kunt voorstellen! 

  Deze aanbieding is geldig vanaf 20 personen (meerdere kleine groepen is tevens bespreekbaar) voor een bedrag van € 675,- per persoon. Het arrangement is inclusief drie overnachtingen in een 4-sterren hotel met ontbijt, transfer vanaf en naar de luchthaven, tweedaagse pas t.b.v. de Noord of Zuid Grandstand met schaduwzone voor de kwalificatie en F1 Finale Race, met transfer van en naar het circuit, Engels sprekende gids en last but not least toegang tot het concert van de dag.
  Vanzelfsprekend kunnen wij ook de vlucht verzorgen. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het aantal personen en de vertrekluchthaven.

  Al een beetje warm gedraaid en benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op! 
  Early bird limited offer Formule 1 Final Abu Dhabi
  Deel dit artikel:
 • 9
  mei

  De meivakantie; mix business with pleasure

  incentive / inspiratie / plezier / porto / portugal / vakantie / vrienden / wijn / zon De meivakantie leent zich uitstekend voor het ontdekken van nieuwe bestemmingen voor incentives en tegelijk te genieten van een korte vakantie met mijn gezin. 
  Ingrediënten waar we in februari naar op zoek gingen waren zon, kidsproof, genieten van lekker eten en een mooie omgeving voor een betaalbare prijs.
  En zo boekten wij tickets naar Porto in Portugal, een glamping op 45 minuten van het vliegveld en nog een luxe appartement voor twee dagen in Porto zelf.

  Terwijl het in Nederland extreem koud was voor de tijd van het jaar, 4 graden, kwamen wij aan in het zonnige Portugal en reden met onze huurauto vanaf Porto het binnenland in. 
  Na heel wat bochten, gingen we een landweggetje op en werden we na 500 meter hartelijk ontvangen door gastvrouw Elisa Wolters op Casa Fontelheira.
  Wat een fantastische plek om vijf dagen te vertoeven! De slingers en de ballonnen had de gastvrouw alvast voor ons opgehangen want tenslotte was ik bijna jarig. Eerst even een glaasje wijn en genieten van het uitzicht, terwijl de kids in hun onderbroek het zwembad indoken, want de koffers waren nog niet eens uit de auto gehaald.
  Bij Casa Fontelheira hebben we ons vijf dagen uitstekend vermaakt met het lezen van een boek, heerlijke glazen wijn, het zwembad en het bezoeken van prachtige stadjes zoals Guimaraes en Braga om ook even wat cultuur op te snuiven. ’s Avonds kookten Max (de man van Elisa die inmiddels ook uit Nederland gearriveerd was om het seizoen met Elisa te openen) en Elisa heerlijk voor ons in het glamping restaurant. En aangezien wij de eerste gasten waren, konden we precies aangeven waar we zin in hadden.

  Op donderdag keerden we weer terug naar Porto, brachten de huurauto’s terug en namen een taxi naar het centrum. Door de steile straten en minimale parkeergelegenheid is het rijden met een eigen auto in Porto namelijk niet aan te raden. Het openbaar vervoer met de tram, metro en bus daarentegen is prima geregeld. In een nieuwe opkomende wijk, dropte de taxi ons bij een op het eerste gezicht ietwat bijzonder verblijf…..een deur met een deurcode in een drukke straat die er wat smoezelig uit zag. De kinderen riepen direct: “dit is toch niet ons hotel, het ziet er vies en oud uit!”. Maar, u raadt het nooit, toen wij de deur opende kwamen we in een prachtig zojuist gerenoveerde City appartement terecht, waar we de boenwas en de geur van onlangs geverfde muren nog roken. Iedereen riep in koor: “WAUW!”. Onze vrienden betrokken het appartement op de derde verdieping en wij op de tweede. Snel de koffers droppen en op ontdekking in Porto. Wat een prachtige stad en er is zo veel te beleven! Met de metro naar het stadion voor de jongens, met de kabelbaan naar Porthuis Graham, slenteren door de stad (up hill, down hill pfff, 360 treden….ooooh nog maar 100 te gaan….) en af en toe een korte pauze op een heerlijk terras. Een tour met het oude trammetje langs de haven naar de zee, daar genieten van de kinderen die hutten bouwden op het strand terwijl wij van de wijn en de zon genoten. Kortom een stad vol schitterende kleine oude straatjes, bijzondere gebouwen, oude bruggen en fantastisch mooie  vergezichten. Wat hebben wij genoten! Wij keren dan ook graag met een incentive of het gezin nog eens terug! 
  De meivakantie; mix business with pleasure
  Deel dit artikel:
 • 27
  okt

  Blij verrast

  Na zes jaren hard studeren was het zo ver... tijd om op zoek te gaan naar een uitdagende en enerverende baan in de evenementensector. Al snel besloot ik, want een brutaal mens heeft de halve wereld zoals u weet, de stoute schoenen aan te trekken en mijn gouden contact Sheila te vragen of zij in haar netwerk nog connecties had. Een bedrijf in de events die zat te trappelen om een uiterst getalenteerde junior projectmanager. En ik hoor u wel denken zo zo die durft, maar wat u waarschijnlijk niet weet is dat ik mij tijdens mijn derdejaars stage bij PPeople uiteraard al laaaaang bewezen had. Daarnaast wist ik inmiddels dat ik mijzelf, in een tijd waarin de concurrentie van starters moordend is, in een uitermate gunstig daglicht moest zetten. Het uren lang wachten bleef mij gelukkig bespaard.

  Nog geen vijf minuten later had ik bericht terug en werd mijn droom werkelijkheid want, u raadt het natuurlijk nooit maar bij PPeople was zo waar een plek voor een junior specialist in prikkels beschikbaar!! Mijn geluk kon niet op! Vanaf dat moment ging alles vrij snel en binnen drie weken was ik terug van weggeweest. Nu zit ik hier alweer bijna een half jaar. Hoog tijd dus om mijzelf eens voor te stellen aan alle inmiddels uitzinnig benieuwde PPeople fans die mij nog niet kennen.


  Zoals Eveline in haar blog van 26 mei al introduceerde is mijn naam Mendolyn. Oftewel een 27 jarige gelukkig samenwonende, sportieve, energieke, zorgzame, praatgrage, optimistische en shoplustige YUP uit Haarlem die elke dag een wereldreis maakt om zich, net als mijn grote voorbeeld senior projectmanager Eveline, bezig te houden met het organiseren en uitvoeren van prikkelende evenementen. Daarnaast zorg ik ervoor dat onze PPeople fans via social media niets te kort komen door hen 24/7 op de hoogte te houden van alle evenementen, belangrijke ontwikkelingen aan het PPeople front en de evenementensector. Nog niet verbonden met PPeople op Instagram, Facebook, LinkedIn of Twitter? Verenig dan het nuttige met het aangename nu u toch online bent en volg PPeople en dus ook een beetje mij. 

  Blij verrast
  Deel dit artikel:
 • 6
  okt
 • 25
  jun

  SamenLoop voor Hoop Bommelerwaard groot succes

  In het weekend van 6 en 7 juni vond de tweede editie plaats van de SamenLoop voor Hoop Bommelerwaard. Gezegd kan worden dat het tot op heden één van de meest indrukwekkende evenementenervaringen was in de geschiedenis van PPeople. Kortom een onvergetelijke herinnering! Niet alleen door de emotionele lading van het evenement maar ook door de inzet van alle aanwezigen.
  Aan PPeople de eer om de openings-, kaarsen- en slotceremonie te organiseren samen met een team vrijwilligers. Locatie; het terrein van Kasteel Ammersoyen, 86 teams met meer dan 1.800 lopers die samen 24 uur lang rondes om het kasteel liepen, bezoekers, supporters en vrijwilligers in totaal circa 4.000 mensen. Met de SamenLoop voor Hoop wordt het leven gevierd, (ex)kankerpatiënten in het zonnetje gezet en de overledenen herdacht. In dit blog nemen wij u dan ook graag mee in de unieke beleving van dit bijzondere en onvergetelijke evenement.

  Als start van de openingsceremonie verschijnen burgemeesters Henny van Kooten van Maasdriel en Albert van den Bosch van Zaltbommel op het podium waarbij ze hun trots voor de streek niet onder stoelen of banken steken. Terwijl de ambassadeurs en survivors zich klaar maken voor het lopen van de eerste rondes zwelt de muziek langzaam aan. In een indrukwekkende constructie met een grote hoepel verzorgt een charmante dame een adembenemende luchtacrobatiek act waarbij dans en muziek samensmelten. De aanwezigen kijken hun ogen uit! De act is nog maar net ten einde of de survivors en ambassadeurs zorgen met een confetti shooter voor de officiële knal waarna de digitale klok begint met aftellen. Het startsein voor de 24 uur durende estafette. Inmiddels is Ton den Dekker op het podium om verschenen om ter afsluiting van de openingsceremonie het op maat gemaakte SamenLoop voor Hoop lied ten gehore te brengen. De eerste teams passeren het podium. Ieder met hun eigen verhaal. Ondanks de emotionele lading van het event wordt er ook gelachen en heerst er een positieve sfeer.


  Bij het vallen van de avond is het tijd om de fakkels en de honderden kaarsenzakken met persoonlijke boodschap te ontsteken. Een sprookjesachtig tafereel in de ambiance van het prachtige kasteel. Tijdens de fakkelronde worden op het podium verscheidene liederen en gedichten ten gehore gebracht van lokale helden. In de twee minuten stilte die daarop volgen kan je een spelt horen vallen. Een waar kippenvelmoment dat afgesloten wordt met een trompet serenade. Als de klanken van de trompet vervaagd zijn schiet op enkele meters hoogte naast het podium een spot aan met in het schijnsel, een engel die het publiek toezingt. Annet Dellegno zingt live ‘Prayer’ en ‘Beautiful Day’.

  Bij het aanbreken van de nieuwe dag gaan de laatste uren voor de lopers in. Ook de Sambaband is gearriveerd om de lopers het laatste halfuur van de nodige energie te voorzien en de slotceremonie te starten. In het hokje van de penningmeester wordt ondertussen druk gerekend voor het opmaken van de balans. Om stipt 15.00 uur klinkt onder luid tromgeroffel het eindsignaal. Voordat het eindbedrag bekend wordt gemaakt zingen we met zijn allen nog een laatste maal het SamenLoop voor Hoop lied gevolgd door ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij gezongen door Maeve van de Bosch. Na het danklied is het tijd voor het grote moment… eindelijk het verlossende sein van de penningmeester!!! Onder luid applaus en een regen van confetti wordt de cheque van maar liefste 175.000 euro overhandigd aan Mike Bruggeman van het KWF Kankerfonds. Alle aanwezigen zijn uitzinnig van vreugde en keren met een trots gevoel huiswaarts. 
  SamenLoop voor Hoop Bommelerwaard groot succes
  Deel dit artikel:
12345 ...   56789