Blog  /  PPeople momenten

 • 12
  jun

  Radiostilte?... Welnee, we zijn volop in beweging!

  radiostilte / vogelvlucht “Wanneer komt er weer een nieuwe blog?”. Dat  was de vraag van diverse volgers. Inderdaad er was even radiostilte, maar dat had zeker een reden. Er is namelijk zoveel gebeurd de afgelopen 3 maanden. Kort vliegen we even over onze activiteiten vanaf 19 maart, onze laatste Blog, tot aan vandaag. Aan jullie om te bepalen van welke onderwerp(en) je een uitgebreidere verslag wilt. Laat het ons weten via Facebook, Twitter of door één van onze medewerkers te bellen of een sms of email te sturen. Wij zorgen dan voor een gedetailleerd verslag; leuk toch?!
   
  Dinsdag 19 maart startte een waanzinnig high end tweedaagse incentive waarbij we gasten uit Noorwegen over lieten komen die de relaties uit Nederland ontmoeten in België. Dit gemêleerde gezelschap werd getrakteerd op een programma bij onze zuiderburen. Het ontbrak ze werkelijk aan niets!

  Donderdag 21 maart vertrok een groep naar Andalusië voor een incentivereis met eveneens alles erop en eraan. Prachtige omgeving; sneeuw, zon, strand, bergen... alles om optimaal te genieten. Laten we zeggen dat alle elementen aanwezig waren en alle zintuigen werden geprikkeld.

  April was een maand van 5 uitvoerende evenementen; beloningsevenement, klantendag, seminar, een tweedaagse salesbijeenkomst en een relatie/dealerbijeenkomst.

  In mei mochten we een prachtig evenement organiseren voor 550 medewerkers uit België en Nederland, waarbij de glimlach centraal stond. Daarnaast leverden we een bijdrage aan een opening van een bedrijfspand in Apeldoorn en werden zes evenementen bevestigd voor de maand juni. Daarvan hebben we het eerste evenement inmiddels met plezier uitgevoerd voor 300 gasten en het tweede evenement staat voor morgen op de agenda.  

  Ook hebben we begin maart een nieuwe collega mogen verwelkomen en afgelopen maandag werd des PPeople’s de tweede nieuwe medewerker warm onthaald. En dan werden we ook nog blij verrast met het nieuws dat er een toekomstige mini-PPeople opkomst is.

  Dus... Radiostilte? Op de Blog misschien wel, maar zeker niet in de PPeople-business. Iemand geïnteresseerd in een uitgebreider verslag van één van deze bovengenoemde hoogtepunten. We hebben genoeg te vertellen, dus laat het ons weten!
  Deel dit artikel:
 • 19
  maa

  Gouden Giraffe!

  giraffe / gouden / live Dit jaar is het thema van de Gouden Giraffe 'Live is leuker'. Hier sluiten wij ons natuurlijk helemaal bij aan! Wij creëren de meest gekke en bijzondere concepten voor interne en externe live momenten. Wij doen dat liever net even iets anders dan anders. Zo ook onze Gouden Giraffe actie; wij laten u namelijk pitchen voor de beste briefing.  De beste briefing wordt bepaald door een onafhankelijke jury en wij creëren het beste evenement voor u. Deze schrijven wij in voor de Gouden Giraffe 2014. Want zeg nou zelf, u wilt toch ook graag deze 'event award' in ontvangst nemen? Laat ons het beste live moment creëren, want Live is inderdaad véél leuker! Durft u het aan?

  Klik hier voor meer informatie over de pitch. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen; wij komen graag langs om de briefing persoonlijk in ontvangst te nemen. Live is namelijk ..., inderdaad!

  Deel dit artikel:
 • 5
  maa

  Wij dagen u uit te pitchen

  giraffe / gouden / pitch Pitchen; een bekend fenomeen binnen de eventbranche. Sommigen krijgen er rillingen van, anderen zien het als dé perfecte manier om indruk te krijgen van aanbod, prijs en creativiteit. Wij vinden dat juist deze tijd vraagt om nieuwe inzichten en daarom draaien we deze procedure radicaal om. Dit keer pitchen wij niet, maar vragen we opdrachtgevers te pitchen voor de beste briefing van 2013. Want een goed evenement vereist nu eenmaal een ijzersterke briefing, niet waar?!

  Wij vragen opdrachtgevers een uitgebreide en uitgewerkte briefing te sturen voor een evenement dat plaatsvindt in 2013. Dat kan een vermakelijk of zakelijk evenement zijn, maar uiteraard ook een incentive.

  De inzending die door een onafhankelijke jury wordt beoordeeld als beste briefing, schrijven wij in voor de Gouden Giraffe 2014. De 'Oscars' in de evenementenbranche. De winnaar van de beste briefing ontvangt de conceptkosten t.w.v. maximaal € 5.000,00 retour. Sowieso ontvangt u als dank voor het uploaden van de briefing een korting van 50% op de managementuren!

  Bent u uitgedaagd? Wij zijn benieuwd en garanderen hoe dan ook een onvergetelijke invulling en concept op úw briefing! Vanzelfsprekend is ons concept geheel vrijblijvend en zitten er geen verplichtingen aan. Klik snel hier voor meer informatie over de pitch en hier voor meer informatie over de Gouden Giraffe. Natuurlijk kunt u ons ook bellen, dan komen wij langs om het u toe te lichten.
  Wij dagen u uit te pitchen
  Deel dit artikel:
 • 29
  jan

  Een extra prikkel

  kickoff / lijst / prikkel / uitspraak Gisteren hebben we een prikkelende kick-off meeting gehad met het hele team. Waanzinnige concepten, de meest surrealistische storytelling en tal van creatieve uitspattingen kwamen voorbij. Kortom... we borrelen van energie! Dat werd nog eens extra gevoed door een bijzondere verrassing van Sheila die ons nog een extra prikkel wilde meegeven. Zie hier enkele van de foto's en uitspraken die sinds vanochtend boven ons bureau hangen. Wil je er meer zien; kom gerust eens langs op de koffie! 
  Een extra prikkel
  Deel dit artikel:
 • 24
  jan

  Vrienden Van...

  ahoy / fabbrica / vrienden Zoals elk jaar gaan we met een aantal van 'onze vrienden' (relaties) naar 'Vrienden Van Amstel Live'. Dit jaar een bijzondere editie, want Vrienden Van Amstel Live vierde haar 15 jaar jubileum en PPeople viert dit jaar haar 12,5 jaar jubileum, dus het werd met recht een dubbel feestje in Rotterdam. Na een 'get together diner' in het bijzondere Restaurant Fabbrica, stonden de taxi's klaar om het hele gezelschap naar Ahoy te brengen. Het was een geweldig feest en iedereen heeft zich enorm vermaakt. Bedankt Vrienden zoals Marco Borsato, Roel van Velzen, Jeroen van Koningsbrugge, Ilse de Lange, Gers Pardoel, Xander de Buisonje en veel anderen voor een swingend feest. En bedankt PPeople vrienden voor jullie aanwezigheid, wij zeggen: "Op naar de volgende 12,5 jaar!"
  En wil je nu zelf een 'Vrienden van' organiseren? Bel ons; we barsten van de ideeen en nemen graag onze bevriende artiesten en leveranciers mee!
  Vrienden Van...
  Deel dit artikel:
 • 14
  jan

  Druk weekend gehad; drie events en een inspectiereis

  events / incentive / inspectiereis / nieuwjaarsfeest We zijn 2013 goed begonnen met afgelopen week drie events én een inspectiereis naar een nu nog geheime, maar prachtige locatie. Het eerste event was een opening van een dependance van het VU Medische Centrum Amsterdam, afdeling Radiotherapie, bij het WestfriesGasthuis. Daar werden 350 gasten ontvangen in een stijlvol gedecoreerde tent. Na 3 inspirerende sprekers en een indrukwekkende openingsceremonie, kregen de gasten een rondleiding door de nieuwe vleugel van het ziekenhuis. Het evenement eindigde onverwachts in een klein feestje, door de culinaire verrassingen en passend entertainment.

  Het tweede event was een nieuwjaarsborrel in een fabriekshal bij de opdrachtgever. Met een uitdagend budget én de wens om de bedrijfskleding op ludieke wijze te introduceren hebben we een Italiaans concept bedacht. Met het Italiaanse bloed van onze eventmanager Welmoed én een Sicilaanse groothandel bij ons in de straat, werd aan alle details gedacht!

  Tegelijkertijd organiseerden we in het Belgische Godshuis het jaarlijkse nieuwjaarsfeest voor een vaste relatie van ons. Doel: "We willen feesten en verrast worden." Dat hebben ze geweten; van het ontvangst in de Brasserie, per limousine naar De Kapel voor een borrel. Daarna door naar de dinerzaal waar o.a. Niek Boes met een op maat gemaakte show 'Shaken not Stirred' de gasten continu op het verkeerde been zette. De after party was in de gewelven van het hotel waar het dankzij Joël Borreli nog tot laat in de nacht door ging!

  Naast België hebben we ook nog een ander land bezocht dit weekend; een inspectiereis voor een bijzondere incentive welke in de tweede helft van 2013 gaat plaatsvinden. Het programma is rond en de spreekwoordelijke puntjes zijn op de 'i' gezet. Samen met onze klant is de voorpret begonnen. En dankzij het communicatietraject dat morgen start, straks ook die van de gasten!
  Druk weekend gehad; drie events en een inspectiereis
  Deel dit artikel:
1234 ...   456 ...   678910