Blog  /  PPeople momenten

 • 7
  jan

  Stagiair gezocht

  gezocht / stage / stagiair De beste wensen aan iedereen! We hebben diverse goede voornemens voor 2013. De eerste is het vinden van de beste stagiaire van Nederland. Mendolyn, onze huidige stagiaire, heeft al onze verwachtingen overtroffen, maar helaas... het einde van haar stage nadert. Dat betekent een vrij bureau! Ben of ken jij iemand die haar rol kan overnemen. Wil jij meewerken aan het schrijven van creatieve concepten, boeken van artiesten en leveranciers, schrijven van draaiboeken en uitvoeren van events. Wacht niet langer en reageer!

  Solliciteren doe je vrij eenvoudig; stuur je cv en motivatie naar bas@p-people.nl en hij neemt contact met je op om kennis te maken. Ow, en wil je nog meer weten over de functie: bel gewoon met Mendolyn, vindt ze ontzettend gezellig; 073-5039050.
  Stagiair gezocht
  Deel dit artikel:
 • 4
  dec

  Sanoma Woonawards

  art rooijakkers / sanoma woonawards Het is alweer een dikke week geleden; de Sanoma Woonawards. In een stijlvol Zijdebalen werden diverse awards uitgereikt in verschillende categorieën. Winnaars waren o.a. Wehkamp.nl en Friso Kramer ontwerper van o.a. de bekende kegelvormige straatlantaarn. Hij ontving de Oevre prijs voor zijn werk. Gepresenteerd door Art Rooijakers werden de gasten getrakteerd op culinaire hoogstandjes en cabaret van de hoogste plank door MiER. Met maar liefst 2.500 kaarsen op de tafels, een prachtige video content en spraakmakend concept hebben we een evenement gecreëerd waar vele oh’s en applaus door de zaal heen klonken.
  Sanoma Woonawards
  Deel dit artikel:
 • 15
  okt

  Circus Renz!

  circus We krijgen net de foto’s binnen en wat was het leuk bij Circus Herman Renz. Samen met onze vrienden van DeBorrelFabriek creëerden wij het ultieme uitje voor de medewerkers en kinderen van een personeelsvereniging. Het was een waar paradijs, met fantastische optredens van een acrobaten duo, diverse dierenacts en natuurlijk clowns. Als klap op de vuurpijl konden de kinderen smullen in het speciale kinderrestaurant. Toen alle auto’s weer het parkeerterrein afreden was het verdacht stil op de achterbank...
  Circus Renz!
  Deel dit artikel:
 • 2
  okt

  Televiziergala 2012

  alib / art rooijakkers / televizierring Stiekem zijn we best een beetje trots. Gisteren zijn ze namelijk de genomineerden bekend gemaakt voor de felbegeerde Televizierring. En waarom zijn we zo trots? Omdat Art Rooijakkers en Ali B genomineerd zijn met hun programma's;Wie is de Mol’ en ‘Op volle toeren’. Wij werken regelmatig met beide heren op onze evenementen. Art is de perfecte presentator en met Ali B gaat gegarandeerd het dak eraf! Wij hebben nu wel een probleem; op wie moeten we gaan stemmen?
  Televiziergala 2012
  Deel dit artikel:
 • 19
  sep

  Oranje!

  oranje Tussen het evenementen geweld hebben we een leuk weetje over onze huisstijl kleur; oranje. Iedereen kent het wel, het is de kleur van ons Koningshuis het Nederlands Elftal en inderdaad van PPeople. Maar ook bekende Nederlandse merken zoals Arke, ING, Blokker en TNT hebben oranje in hun huisstijl verwerkt. Oranje hebben we niet zomaar gekozen. Deze kleur staat namelijk voor vrolijkheid, energie en optimisme. Nu begrijp je waarom wij zo dol zijn op oranje. Mocht je het een keer live willen meemaken, kom dan gerust bij ons op kantoor kijken en dompel je onder in ons “oranje” bad. Praten we tegelijkertijd over de events die we voor jou conceptueel kunnen ontwerpen.   
  Deel dit artikel:
 • 6
  sep

  Stage?

  stage / vacature Inmiddels is Mendolyn van Ommen begonnen bij PPeople! Onze nieuwe stagiaire. Ze lijkt een beetje op Miss Montreal alleen zo muzikaal is ze niet. Ze speelt wel op hoog niveau hockey, ach je kan ook niet alles hebben. Elke dag komt ze vanuit Nijmegen naar kantoor en assisteert ze ons met van alles. Zo boekt ze artiesten, informeert ze onze cateraars en werkt ze mee aan het draaiboek tot aan de uitvoer van events. Eind maart 2013 gaat ze ons weer verlaten. Daarom vertellen we nu alvast dat we straks een plekje vrij hebben. Dus wil jij net als “onze” Mendolyn stage lopen, medio maart is er weer een bureau vrij. Solliciteren doe je vrij eenvoudig; stuur je cv en motivatie naar bas@p-people.nl en hij neemt contact met je op om kennis te maken. Ow, en wil je nog meer weten over de functie bel gewoon met Mendolyn, vindt ze ontzettend gezellig; 073-5039050
   
  Stage?
  Deel dit artikel:
12345 ...   56789