Blog  /  PPeople momenten

 • 5
  sep

  Burning Man

  burning man / creatie / incentive Wij hebben Lowlands, Pinkpop en De Parade, maar in Nevada hebben ze een uniek festival; Burning Man. Midden in de woestijn wordt een enorm kamp gebouwd met de naam; Black Rock City. De vijftigduizend bezoekers die dit festival bezoeken bepalen zelf de inhoud van het festival. Iedereen kan ideeën indienen of uitvoeren. Elk jaar wordt er een enorm gebouw neergezet in steeds een andere vorm. In dit houten gebouw laat iedereen een persoonlijk bericht achter. Aan het einde van Burning Man wordt het gebouw verbrand; de afsluiter van het festival. De achterliggende gedachte van het festival is een tijdelijke gemeenschap waar iedereen welkom is, ongeacht ras of afkomst, waar iedereen zichzelf kan uiten, waar hij of zij het beste in is. De bezoekers voorzien zichzelf in voedsel en een slaapplek. Mensen worden aangespoord elkaar te helpen, ruilhandel wordt onder andere gebruikt om goederen en diensten te verkrijgen; geld is verboden. Het kamp is onderverdeeld in verschillende straten en groepen, vaak met eigen bijzondere thema’s. Burning Man gaat 24 uur per dag door. Het is sensationeel. Je maakt er nieuwe vrienden en het is een evenement waar je bij geweest moét zijn. De editie van 2012 is net geweest, maar wij zijn benieuwd welke opdrachtgever volgend jaar naar dit festival wil. En welk idee zou jij indienen? Kom maar op!
  Burning Man
  Deel dit artikel:
 • 23
  aug

  Marokkaanse lunch bij PPeople

  bedankje / incentive / lunch / marakkech Wat doe je wanneer je als team door Sheila wordt uitgenodigd op een prachtige incentive naar Marrakech? Dan bedenk je een bijzondere manier om haar te bedanken. Al tijdens de reis werd het idee gevormd; tijd genoeg dus om ons voor te bereiden. Foto's maken, proefmonsters nemen en oude kookboeken uit het stof halen. Inderdaad, alle personeelsleden hebben met bloed, zweet en tranen de Marokkaanse keuken mee naar Hedel genomen. En vandaag was het zover! Met tal van decoratie, 'inheemse' kleding en verrukkelijke gerechten is Sheila welkom geheten in 'Hallal Hedel'. Sheila was enorm verrast. Het was een heerlijke lunch en het koken smaakte naar meer... Dus als u binnenkort een incentive wilt organiseren, denk dan aan PPeople. Niet alleen komen we langs met een verrassende offerte, maar we nemen meteen de plaatselijke keuken mee. Beiden helemaal door ons zelf geregeld!
  Deel dit artikel:
 • 16
  aug

  IJskoud!

  ijsbreker / incentive / lapland Het zomert er flink op los. Heerlijk genieten van dit prachtige weer en ook voor a.s. weekend zijn de vooruitzichten ‘kei goed’ zoals wij dat in Brabant zeggen! Wellicht kun je daarom wat verkoeling gebruiken. Wij hebben daarvoor de ideale oplossing, namelijk; Sampo: de ijsbreker.Check dit filmpje, doe je sjaal om en zet je muts op en ontdek zelf hoe fantastisch dit schip is. Met diverse groepen zijn wij al te gast geweest en zijn we varend door het ijs heen gebroken; wat een ervaring! Het schip ligt in Rovaniemi in Lapland. Wil jij ook net als onze andere gasten een ijskoude prikkelende ervaring? Je weet ons te vinden, fijn weekend!
  Deel dit artikel:
 • 10
  aug

  Olympisch!

  catering / deborrelfabriek

  Nog twee dagen en dan zitten de Olympische spelen erop. Jammer, we hebben genoten van de sportieve hoogtepunten van onze topsporters. Maandag worden ze groots onthaald op het stationsplein in Den Bosch. Dat is vlak bij ons kantoor, dus mocht je gaan, loop dan na de huldiging gerust bij ons binnen voor een hapje en een drankje. Daarover gesproken, onze vrienden van de Borrelfabriek hebben speciaal voor deze sportieve zomer weer iets bijzonders bedacht, namelijk; levende voetballen! Ze staan in de startblokken om jouw gasten te verwennen met ‘rode en gele kaart hapjes’ die zij met flair presenteren vanaf plateaus in de vorm van een voetbalstadion. GOAAALLL!.. Als dat geen sportief evenement wordt!

  Deel dit artikel:
 • 7
  aug

  IJskoude herinneringen met Beau van Erven Dorens

  beau / herinneringen / host / kippenvel Het is overduidelijk zomervakantie. De snelwegen kennen minder files, de zon laat meer van haarzelf zien en... wij hebben tussen de werkzaamheden door tijd om het archief eens grondig op orde te brengen. En dan komt er nogal eens wat moois tevoorschijn. Van oude decorstukken voor events (zoals een verkeersbord met 'Pas op voor mini wegwerkzaamheden') tot  gepersonaliseerde scheurkalenders als uitnodiging (hoezo, aftellen naar een bijzonder jubileum-evenement). Maar ook foto's van onze events. Hoe toepasselijk is dan de foto van een meeting waarin we in hartje zomer onder begeleiding van Beau van Erven Dorens met een klant  'naar de top gingen'.  Compleet met sjaals, handschoenen én sneeuwmachines! Mede dankzij Beau was het zo geslaagd, want wat heeft hij zich vastgebeten in de materie en wat deed hij geweldig. Brrrr, we krijgen nog kippenvel van dit unieke event!
  IJskoude herinneringen met Beau van Erven Dorens
  Deel dit artikel:
 • 24
  jul

  Waanzinnig in de zon! !

  incentive Terwijl iedereen van de zon geniet, ontwikkelen wij de draaiboeken en praatplannen voor het najaar en zijn we druk met een waanzinnige incentive voor 2013. Ook deze bijzondere incentive locatie kwamen we tegen, die ook voor privé een prima bestemming kan zijn. En zeg nou zelf, hier wil je toch een keer naar toe? Ben je nieuwsgierig waar deze locatie zich bevindt? Bel ons gerust op 073-5039050, wij nemen de telefoon gewoon op! 

  Waanzinnig in de zon! !
  Deel dit artikel:
12345 ...   56789