Blog  /  PPeople momenten

 • 19
  jul

  IDEA ONLINE!

  branchevereniging / idea PPeople is al een geruime tijd lid van de Idea. Idea hoor ik je zeggen, wat is dit nu weer? Idea is onze branchevereniging en zij vertegenwoordigt de bureaus die het beste te bieden hebben op de markt van zakelijke evenementen in Nederland. Het kwaliteitskeurmerk van IDEA staat garant voor creativiteit, professionaliteit, continuïteit en veiligheid. Er zijn 57 leden, stuk voor stuk bureaus die voldoen aan de strenge eisen die IDEA stelt. Zo weet je als opdrachtgever zeker dat je met een goed bureau werkt en jouw evenement in goede handen is. Idea heeft sinds kort een nieuwe website www.ideaonline.nl. Natuurlijk staat ons profiel er ook tussen alleen net een tikje anders, kijk zelf maar!
  Deel dit artikel:
 • 10
  jul

  BeachBrancheBarbeque 2012

  bbbq2012 / strand Elk jaar wordt het evenementenseizoen afgesloten met een daverend feest op het strand van Scheveningen. Maar voordat het zover is, wordt er eerst flink gevolleybald. En daar was het team van PPeople natuurlijk bij. Ondanks de fikse tegenstanders waar onder de kampioenen van vorig jaar wisten wij te winnen van het team van TowersWatson en van Ducktrail. Dat waren dan ook de enige teams waar we van gewonnen hebben. De rest hebben we steeds nipt verloren, de enorm sterke wind speelde ons parten. Afijn, we werden uiteindelijk 13e, maar stiekem kregen we toch de gigantische beker te pakken. Een gedenkwaardig moment waarvan beelden nu eenmaal genoeg zeggen. Ach, we zijn gewoon beter in het bedenken van concepten en produceren van spraakmakende events. Volgend jaar doen we weer mee en winnen wij alle wedstrijden, dan mag de beker wel mee naar huis.  
  BeachBrancheBarbeque 2012
  Deel dit artikel:
 • 6
  jul

  Vakantie

  incentive / sicili / welmoed Vandaag beginnen dan eindelijk de vakanties! Heerlijk even ontspannen en relaxen. Wij worden altijd zo blij van al die bestemmingen die voorbij komen. De één gaat ver weg en de ander blijft dicht bij huis. Zoals je inmiddels wel weet organiseren wij regelmatig incentives in het buitenland. Daar is ook ons uitgangspunt; blijven verbazen en prikkelen. Onlangs hebben we dat weer gedaan, in het prachtige Sicilië, één van onze favoriete bestemmingen. Niet alleen vanwege de prachtige natuur en het heerlijke eten, maar natuurlijk ook omdat onze vriendin Welmoed daar woont en werkt. Ze is letterlijk een Siciliaanse geworden, vol temperament en passie. Ze kent Sicilië op haar duimpje en neemt ons altijd mee naar de meest indrukwekkende plekken van dit eiland. Maar natuurlijk bezoeken we ook de Etna en lunchen we lekker lang op het strand onder het genot van een verfrissend wijntje! Wil jij ook een spraakmakende incentive op Sicilië, wij maken graag een verrassend voorstel voor je! Fijne vakantie en tot over een paar weken.  
  Vakantie
  Deel dit artikel:
 • 3
  jul

  Een magische award uitreiking.....

  anita witzier / award / efteling Hoe reik je razendsnel 200 awards uit zonder afbreuk te doen aan spanning en beleving? Gewoon PPeople inschakelen.
  Onze opdrachtgever staat ieder jaar voor een grote uitdaging. Het uitreiken van maar liefst 200 awards voor de beste stations in Nederland en België. Tijdens deze fantastische avond zijn alle medewerkers aanwezig en kijkt iedereen vol verwachting uit naar het beste station. Aan ons de opdracht om een concept te ontwikkelen, waarbij de awards snel worden uitgereikt zonder afbreuk te doen aan spanning en beleving. En wat hebben we bedacht? In de sprookjesachtige omgeving van de Fata Morgana in de Efteling creëerden wij een event vol Arabische magie. Iedere gast kreeg bij binnenkomst een unieke persoonlijke glazen bol. Het principe is vervolgens vrij simpel, gaat je bol aan dan heb je een award te pakken. Blijft de bol uit, dan ben je helaas geen winnaar in deze categorie. Alle bollen werden afzonderlijk geprogrammeerd en aangestuurd; een enorme klus voor onze technische mannen en vrouwen. Het was namelijk mogelijk meerdere keer genomineerd te worden met verschillende stations én in verschillende categorieën een award te winnen. Conclusie; het werd een bijzondere avond. Anita Witzier presenteerde de avond en de deelnemers zaten met hun bol op schoot in spanning te wachten. Gaat ie aan, of blijft ie uit? Het werd een avond om nooit te vergeten…. met een daverend feest als slot!
  Een magische award uitreiking.....
  Deel dit artikel:
 • 28
  jun

  Jerome Murat

  entertainment / jerome murat Entertainment van de bovenste plank is niet eenvoudig te vinden. Wij blijven daarom ook constant op zoek naar unieke performances, waarvoor je op het puntje van je stoel gaat zitten. 

  Jerome Murat is zo'n act. Is het een living statue of is het illusie? Bekijk onderstaand filmpje en ontdek hoe bijzonder deze artiest is. Wij werken inmiddels al een tijdje met hem samen en weten zeker, ook jij blijft verbaast achter.......
  Deel dit artikel:
 • 27
  jun

  Viva la France

  abbaye du palais / champagne / disney / frankrijk / pipowagen Frankrijk, het land van stokbrood, lavendelvelden, Tour de France maar ook van Champagne!

  Vorige week ontdekten wij deze prachtige regio waar dit prikkelende en bruisende drankje vandaan komt. Zo stonden we midden in de champagnevelden van Reims en Hautville en dronken we een mooi glas Champagne bij het mystieke graf van Dom Perignon.

  Wie Frankrijk zegt, zegt ook Disneyland. Het park bestaat 20 jaar en wie jarig is trakteert op een waanzinnige show; Dreams. Een high tech voorstelling waarin projectie, laser, licht en geluid een fantastisch geheel vormen. Kortom, deze regio biedt een afwisselende incentive die letterlijk "bruisend" is en daarnaast ook nog eenvoudig en comfortabel aan te reizen is per trein, dus waar wacht je nog op?

  En nu we het toch over Frankrijk hebben, deze bestemming willen we je ook niet onthouden; Abbaye du Palais. Heb je altijd al willen slapen in een authentieke Pipowagen of in zo'n typische Franse gastenkamer, kijk dan vlug op deze site. We weten zeker dat ze hier genieten met hoofdletters schrijven. Bonne Fêtes

  Deel dit artikel:
12345 ...   56789