Blog  /  PPeople momenten

 • 12
  jun

  Nieuw gezicht bij PPeople

  joyce de brouwer / nieuw gezicht Wij hebben ons sales team versterkt met Joyce de Brouwer. Joyce was jarenlang het gezicht bij La Promesse en komt bij ons werken in de functie van Sales Event Manager.

  “Toen de functie bij PPeople voorbij kwam was het geen moeilijke keuze om deze uitdaging aan te gaan” aldus Joyce. “PPeople is een dynamisch creatiebureau die doelstellingen van haar opdrachtgevers altijd creatief vertaalt. De kracht van PPeople is haar toekomstvisie. Ze weten heel goed welke kant het op gaat in de live communicatie. Daarnaast creëren zij mooie herinneringen die onvergetelijk zijn”. “Joyce wordt verantwoordelijk voor alle sales activiteiten van onze events en incentives. Ze heeft ruime ervaring in de branche." We zijn ontzettend blij met de uitbreiding van ons team” vertelt een trotse Sheila.

  Ken je Joyce nog niet? Bel ons dan op 073-5039050, maken we snel een afspraak zodat je kennis kan maken met "onze Joyce".

  Deel dit artikel:
 • 8
  jun

  The World Cafe in Veerkracht

  congres / the world cafe / veerkracht Dit evenement vond plaats in de nieuwste locatie van Nederland; Veerkracht. Rust, sfeer en ruimte vormden de ultieme setting voor deze koersbepalende dag. De methode? Het World Cafe. Onder leiding van Rick Koster, trainer en coach, bracht hij de medewerkers inzicht en plezier tijdens dit onderdeel van het evenement. Leiderschap en samenwerking starten altijd bij het individu. "Wat stralen jullie uit als individuele schakels van de ketting?" “Waar herken je passie of een professional aan?” “Hoe merk je dat mensen een klik hebben en graag samenwerken?” Allemaal vragen die resulteren in een vrolijk en inhoudelijk verhaal. Conclusie; het delen van kennis, ervaring en gevoel zorgen voor een beter en effectieve resultaat. De ketting krijgt meer kracht door de verbindingen van alle individuele schakels. Mission completed!

  The World Cafe in Veerkracht
  Deel dit artikel:
 • 1
  jun

  1001 en 1 nacht

  incentive / marrakech / souk Afgelopen weekend hebben we een incentive gerealiseerd in Marrakech. Wat een bestemming; de vriendelijke bewoners, het waanzinnige eten en de meest swingende nachtclubs. Ons hotel ligt midden in de Medina, het oude deel van Marrakech. Vlakbij het door Unesco als Werelderfgoed verklaarde plein  Djemaa el Fna. De stad is exotisch en ademt nog steeds die typische Berberse sfeer. Wat een verrassing als blijkt dat we één nacht overnachten, midden in de bergen, in een Berbertent. Een dag later rijden we zelf met stoere jeeps door het afwisselende landschap en dronken we thee bij een Berber gezin. Het farewell diner op de laatste dag in het beroemde Chrystal restaurant in de Pacha was een fata morgana die werkelijkheid werd. Iedereen heeft het er nog steeds over, we zijn er vol van. Marrakech is fantastisch, dat moet je zelf meemaken.
  1001 en 1 nacht
  Deel dit artikel:
 • 11
  mei

  Moederdag

  cadeau / hometrainer / moederdag Moederdag staat weer voor de deur! Tijd voor een cadeau. En wil je dit jaar jouw moeder eens echt verrassen, geef haar dan een hometrainer cadeau.

  Natuurlijk moet je wel dit filmpje erbij laten zien, we weten zeker dat je moeder ook keihard begint te fietsen, net als de overige dames. Trouwens mocht jij voor jouw bedrijf ook een spraakmakende mapping op het pand willen, bel dan gerust met ons, reuring verzekerd. Fijne Moederdag!
  Deel dit artikel:
 • 1
  mei

  Nieuwe website

  activo / blog / lancering / website We zijn trots op onze nieuwe website. Ontdek hier zelf wie we zijn en wat we doen. We gaan je regelmatig vertellen hoe wij concepten schrijven, welke leuke hotelletjes je in Barcelona kan vinden, welke cateraar het beste bij jouw event past of hoe je het beste jouw nieuwe product kan lanceren. Kortom, onze site is meer dan het bezoeken waard. Het wordt uiteindelijk één grote verzameling van alle elementen die je maar kan bedenken bij events. Heb je zelf een leuke locatie gevonden of een ander waanzinnig idee, bel of email ons gerust. Tot slot, hebben we de site niet alleen ontworpen. We werken al een tijdje met ze samen en dit keer nemen we weer ons petje af! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Dank je wel Vivian en Ivo de mannen van Activo.
  Deel dit artikel:
 • 27
  apr

  Communicatie

  communicatie / evenement / events / video Soms kom je van die mooie video’s tegen die je graag wil delen. Dit is er weer één. Communicatie van de hoogste plank. Grappig om te ontdekken dat we veel van de huidige communicatie middelen gebruiken voor onze events. Klik en geniet van deze prachtige video.
  Deel dit artikel:
12345 ...   56789