Zakelijke evenementen

Zakelijke evenementen worden door ons creatief vertaald. Op deze manier worden de boodschap en de behoefte van de doelgroep geoptimaliseerd, om zo een effectief resultaat te behalen. Of het nu gaat om imago veranderingen, versterken van uw merkwaarden, product of dienst introducties, informeren en netwerken voor een interne of externe doelgroep, wij beschikken over de know how om de boodschap om te zetten naar een bijzonder en eigenwijs evenement. Desgewenst nauwkeurig gemeten en vanzelfsprekend geëvalueerd op onze toegevoegde waarde.

WE TURN!

WE TURN! De sleutelwoorden die dit evenement maakten tot een evenement om nooit te vergeten. In de prachtig witte setting was er geen ontkomen aan, iedereen droeg een steentje bij…….meedraaien; de centrale boodschap van de kick off.

Enthousiast over vele goede adviezen en geïnspireerd door diverse interessante sprekers. Vol nieuwe energie om het veranderingsproces als een 'happy worker' in gang te zetten.

Puntje op de 'i'

De Heerlickheijd van Ermelo; de locatie voor een weerzinwekkend tweedaags evenement. Tijdens een interactieve meeting werd er op diverse manieren naar het einddoel toegewerkt; op 'onverslaanbare' wijze werden de puntjes op de 'i' gezet. Workshops, carrouselgesprekken en diverse optredens van o.a. Annet Dellegno en DJ Nick & Friends maakten van dit evenement een onuitwisbare herinnering.

Building the Best

Om de nieuwe interne boodschap; “Building the Best” op een spectaculaire manier te communiceren ontwierpen wij een evenement waarbij we gebruik maakten van augmented reality. Op de enorme loods van Fetim projecteerden wij een dynamische show waarbij alle specifieke kenmerken van Fetim naar voren kwamen. De directeur begon zijn speech waarbij wij zijn powerpoint op de loods projecteerden. Deze werd ineens door een lasnaad in tweeën gesplits en brak het pand ‘virtueel’ in twee stukken! Wat volgde was een kijkje in het pand, afijn het werd een spektakel waar je letterlijk kippenvel van kreeg. Fetim kijkt terug op een daverende kick off en zeg nou zelf een goed begin is het halve werk!

QUOTE

Je hebt een reis, maar met PPeople krijg je een belevenis. We hebben erg gelachen om de ‘rent a friend’ service. Hoe krijgen ze het voor elkaar. Heel bijzonder en tot in de puntjes geregeld.
- OCE

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050
Fax +31 (0)73 503 9051