Zakelijke events

Creativiteit & stijl

Zakelijke doelstellingen worden door ons creatief vertaald. Wij beschikken over de know how om jouw boodschap te optimaliseren en om te zetten naar een bijzonder en stijlvol evenement. Het resultaat kunnen wij nauwkeurig meten en evalueren op onze toegevoegde waarde.
 
Kijk voor voorbeelden naar onze diverse cases.

WE TURN!

WE TURN! De sleutelwoorden die dit evenement maakten tot een evenement om nooit te vergeten. In de prachtig witte setting was er geen ontkomen aan, iedereen droeg een steentje bij…….meedraaien; de centrale boodschap van de kick off.

Enthousiast over vele goede adviezen en geïnspireerd door diverse interessante sprekers. Vol nieuwe energie om het veranderingsproces als een 'happy worker' in gang te zetten.

Puntje op de 'i'

De Heerlickheijd van Ermelo; de locatie voor een weerzinwekkend tweedaags evenement. Tijdens een interactieve meeting werd er op diverse manieren naar het einddoel toegewerkt; op 'onverslaanbare' wijze werden de puntjes op de 'i' gezet. Workshops, carrouselgesprekken en diverse optredens van o.a. Annet Dellegno en DJ Nick & Friends maakten van dit evenement een onuitwisbare herinnering.

Building the Best

Om de nieuwe interne boodschap; “Building the Best” op een spectaculaire manier te communiceren ontwierpen wij een evenement waarbij we gebruik maakten van augmented reality. Op de enorme loods van Fetim projecteerden wij een dynamische show waarbij alle specifieke kenmerken van Fetim naar voren kwamen. De directeur begon zijn speech waarbij wij zijn powerpoint op de loods projecteerden. Deze werd ineens door een lasnaad in tweeën gesplits en brak het pand ‘virtueel’ in twee stukken! Wat volgde was een kijkje in het pand, afijn het werd een spektakel waar je letterlijk kippenvel van kreeg. Fetim kijkt terug op een daverende kick off en zeg nou zelf een goed begin is het halve werk!

QUOTE

Onze congressen worden al jaren door PPeople georganiseerd en elke keer komen ze met een verrassend concept!
- Roche Diagnostics

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?