Vermakelijke events

Emotie & herinnering

Emotie, het speciale gevoel bij die ene unieke beleving, of het nu een kippenvel- of slappe-lachmoment is, zorgt voor een permanente herinnering en een event waarover nog lang wordt nagepraat. 
 
Als geen ander weten wij door onze creatieve ideeën, passie en stijl dit ene moment te creëren. 
 
Laat je inspireren door onderstaande cases!

Het gaat goed

Het gaat goed! Een evenement als een mysterieuze ontdekkingsreis. Midden in de ruimte worden de gasten verwelkomd door ontdekkingsreizigers en boekenrupsen. Deze bijzondere figuren verzamelen ideeën, tips en informatie die vervolgens worden gebundeld in een strategieboek dat na afloop aan iedereen wordt overhandigd. Ontdekkingsreizigers verschijnen op een strategisch uitkijkpunt voor de opening waarin men vooruit kijkt. Op bijzondere wijze kondigt de directeur uiteindelijk de nieuwe periode aan. De start van rups naar vlinder. Optitrade kijkt terug op een onvergetelijk evenement.  

All for 1

En dan besta je 75 jaar! Een jubileum om echt even bij stil te staan, om even uit te pakken. Om je partner te laten zien dat je voor een ontzettend mooi bedrijf werkt waar je trots op bent. Avery Dennison koos voor de Pieterskerk in Leiden voor hun jubileum evenement. De opening? Een waanzinnige flashmob door de directie en de dansers van So you think you can dance. Het werd een super feest, op naar de 80!

Samen!

Je werkt wel voor hetzelfde bedrijf, maar elkaar kennen doe je niet. Er zijn diverse divisies die allemaal Ballast Nedam heten, alleen zijn het diverse afdelingen. Tijd om echt samen te gaan, dus tijd voor een gezamenlijke aftrap in De Efteling. Het werd een bijzonder evenement waarbij alle medewerkers van Ballast Nedam aanwezig waren. Met een theatrale opening als start, vervolgens in alle attracties zonder die enorm lange rij en als afsluiter een daverende feestavond, werd het de beste aftrap ooit. Ballast Nedam werd één Ballast Nedam en daar waren ze trots op.

QUOTE

Onze congressen worden al jaren door PPeople georganiseerd en elke keer komen ze met een verrassend concept!
- Roche Diagnostics

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?