Communicatie

Verbinden & betrekken

De doelgroep betrekken en betrokken houden staat of valt met de juiste communicatie. Naast het ontworpen concept, is de communicatie in het voor- en natraject de verbindende factor.  Wij volgen de nieuwste trends en ondersteunen in alle fases van het evenement. 

Drukwerk

Opvallend & spraakmakend

Een origineel en opvallend papieren traject, een professioneel gekozen digitaal traject of een combinatie van beide?  Wij hebben deze zaken “in house”. Een binnen het concept passende unieke huisstijl en een spraakmakende uitnodiging ontwikkelen we graag.
 

Digitaal

Virtueel & professioneel

Wil je een intensieve beleving van het event? Wij verzorgen een op maat gemaakt virtueel platform met een professionele, in huisstijl ontworpen website, voorzien van de laatste communicatietrends, foto’s, video’s en evaluatie. Ook het uitnodigings- en registratietraject nemen wij u geheel uit handen.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!
 

Valuemeter

Zorgvuldig & waardevol

Ben je benieuwd of het evenement een waardevolle investering is geweest? Of de geformuleerde doelstellingen zijn gerealiseerd? Dat kan door middel van de door ons ontwikkelde valuemeter. De valuemeter zorgt voor een waardevolle, zorgvuldige en uitgebreide rapportage van alle fases van het evenement. 
 
Meer weten over onze valuemeter? Neem vandaag nog contact op.
 

QUOTE

Je hebt een reis, maar met PPeople krijg je een belevenis. We hebben erg gelachen om de ‘rent a friend’ service. Hoe krijgen ze het voor elkaar. Heel bijzonder en tot in de puntjes geregeld.
- OCE

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?