Incentives

Origineel & eigenwijs

Waar iedereen links af gaat, gaat PPeople rechts. Noem het eigenwijs en doordacht. Diverse groepsgroottes, bestemmingen dicht bij huis of ver weg, kort of lang, elke reis wordt met evenveel passie, originaliteit en creativiteit ontwikkeld. Met ons uitgebreide wereldnetwerk zijn wij in staat om van elke incentive een unieke beleving te maken.
 
Neem eens een kijkje bij onze cases!
 

SEEFELD IN TIROL

Vanuit de gehele wereld vlogen de award winnaars met hun partner naar Innsbruck en München. Met een privé-transfer werden de gasten op de eerste dag naar het hotel gebracht en daar op een stijlvolle en traditionele wijze ontvangen voor het welkomstdiner. De twee daaropvolgende dagen stonden bol van actieve, culturele en traditionele verrassingen: een big foot wandeling, husky sleeën, paardenkoetsen, snow-raften, skiën, rodelen, dineren in een cottage in de sneeuw, aan een meer en in een 5-sterren kloosterhotel, aperitief buiten bij het kampvuur in het bos en lunchen in een berghut. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke incentive.

VEDUMA GOES VALENCIA

Veduma’s 20-jarig bestaan verrassingsreis. Spanning tot op het laatste moment: “waar gaan we naartoe?”. Vanaf Airport Eindhoven vertrokken de gasten voor een 24-uurs trip naar Valencia. De gasten werden bij aankomst per bus naar een dakterras met prachtig uitzicht gebracht. Ter gelegenheid van de verjaardag werd koffie met taart geserveerd die de nodige energie verschafte om langs alle culturele bezienswaardigheden en proeverijen van de stad te wandelen en vervolgens op de fiets richting het strand te gaan voor een heerlijke lunch. Op het einde van de middag werden de gasten naar het hotel gebracht voor een snelle check-in en twee uur relax-tijd alvorens een bezoek aan het  prachtige restaurant Contrapunto les Arts. Op dit unieke plekje ging het diner over in een feestje tot in de late uurtjes. De volgende dag vertrok de bus weer naar het vliegveld. Een feest van 24 uur om niet meer te vergeten!

TEKA OP EXPEDITIE

Daar gingen ze dan, totaal onwetend over wat hen te wachten stond. Het jaarlijkse personeelsweekend leidde dit jaar naar Letland. Met een enerverend weekend als resultaat.  Op weg vanaf de luchthaven naar Restaurant 3 Chefs, werd de bus onderschept door sovjet-agenten, die de directeur direct arresteerden en afvoerden met een politieauto. Verwarring en onrust bij de rest van de gasten. Eenmaal bij het restaurant verwelkomde hij zijn gasten weer, wat voor de nodige hilariteit zorgde. Na de lunch volgde een leuke sightseeing tour langs bijzondere plekjes en proeverijen eindigend bij een treinstation, waar de party trein met entertainment en hapjes en drankjes klaar stond om de gasten naar Liepaja te brengen. Bij aankomst werd men naar de Karosta gevangenis ‘afgevoerd’ voor een water en brood diner, een prison game die uitliep op een uitbundig feestje met buffetten en livemuziek. Na een kort nachtje reed men de volgende dag met jeeps richting Riga met onderweg spannende stukken off-road rijden, een lunch bij een kampvuur in het bos en een survival skills training. Men overnachtte in het Pullman hotel Old City waar tevens het diner in de skybar plaatsvond. De reis werd de volgende dag afgesloten met een bobslee activiteit en een traditionele lunch in een Latviaans restaurant. Een rollercoaster weekend waar nog lang over wordt nagepraat!

FINLAND

Zoals elk jaar werd tijdens de jaarlijkse kick off door de directie een belofte gedaan: Bij het behalen van het omzetdoel zou het gehele team naar een mooie bestemming afreizen. Het gehele jaar werden de teams met kennissessies, trainingen en inspiratiebijeenkomsten gemotiveerd om het doel te behalen. De datum werd in november bekend gemaakt en in december kwam het verlossende woord: een ultieme beleving in Lapland! IJsrestaurant, outdoor BBQ, snow mobile tochten op zee en in de bossen, ijsbreker experience, rendieren en husky’s. Het plaatje was compleet!

MARRAKECH

Marrakesh… De stad vol wonderen, honderden straatmarkten, palmbomen, kamelen en de avondzon die ver achterin de straten ondergaat. Het heeft de mystiek van het Midden-Oosten en de ruigheid van Afrika. De natuur van het berberlandschap en de hectiek van de stad liggen slechts 30 minuten van elkaar verwijderd.

Wat een mooie opdracht; een 3-daagse trip voor 700 gasten naar Marrakech, inclusief een intensief voortraject. Wat een fantastische uitdaging!

In het kort:

Een 12-stappen communicatieplan, 400 originele warmte-uitnodigingen, 700 paspoorten met alle belangrijke informatie als bevestiging, een website, 700 kofferlabels, 4 chartervluchten, 700 headcovers, 15 touringcars, 100 bestickerde 4x4 jeeps, 24 minivans, 24 gidsen, 350 luxe hotelkamers, een mega tentenkamp (175 tenten) ten behoeve van het feest en een overnachting, 350 lantaarns, 350 zaklampen, meer dan 2500 Perzische tapijten, 1400 lunch-, 1400 diner-, 1400 ontbijt dishes, Soukdiscovery, een traditionele thee beleving, een Hollandse Fata Morgana, Bahia Palace, de Koutoubia Mosque en niet te vergeten een geweldig eindfeest midden in de woestijn, met naast een DJ, waterpijpen, buikdanseressen, henna tatoeages en vuurspuwers, als klap op de vuurpijl Ali B op kameel, op het podium en stage divend!   

 

 

 

QUOTE

Bente Admiraal zegt; “bij de eerste kennismaking was er al direct een klik en begreep PPeople direct wat we graag zouden willen, met de invulling en bestemming van ons jubileum hebben ze ons verrast en door de manier van werken hadden we direct alle vertrouwen in dat het een top jubileum zou worden!”.
- Veduma

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?