Incentives

Origineel & eigenwijs

Waar iedereen links af gaat, gaat PPeople rechts. Noem het eigenwijs en doordacht. Diverse groepsgroottes, bestemmingen dicht bij huis of ver weg, kort of lang, elke reis wordt met evenveel passie, originaliteit en creativiteit ontwikkeld. Met ons uitgebreide wereldnetwerk zijn wij in staat om van elke incentive een unieke beleving te maken.
 
Neem eens een kijkje bij onze cases!
 

IJskoud de lekkerste

De poolcirkel, daar waar die koude mystieke sfeer hangt en waar je letterlijk over de poolgrens heen loopt. Met je rendierenslee naar het hotel, speciaal gebrouwen vokda drinken, een huskyslee tocht of een sneeuwscooter tour maken. Een gat in het ijs maken en vissen, of dineren in het IJsrestaurant? Ach, het was een fantastische incentive die maar liefst vier dagen duurde. Gewoon een ‘ijzingwekkend’ avontuur, waar iedereen warm van werd.

Et viva Barcelona

Januari, terwijl het in Nederland vriest dat het kraakt slenteren wij door het prachtige Barcelona. We verblijven er maar liefst drie dagen En wij zijn een tikje gek, dus geen tour op de fiets of in een bus, nee in een Go-car! Maar wat te denken van een Catelaanse kookworkshop midden op de Ramblas, sorry wel even zelf boodschappen doen. 's Avonds dansen tot het heel vroeg wordt, heel vroeg. Wat een onvergetelijke trip.... muchas gracias!

1001 en 1 nacht

Een reis vol hoogtepunten, bijzondere momenten, afwisseling en elementen van verrassing en verbazing. Een programma met gezamenlijke en facultatieve elementen en ruimte voor vrije tijd. Een zesdaagse company trip in een sprookjesachtige wereld waarin vele schatten van de Arabische wereld met elkaar worden verweven. Eén van de onvergetelijke hoogtepunten was de Nederlandse Fata-morgana, tulpen, jenever, melk, blokjes kaas en koekhappen maakten van deze trip een permanente herinnering.

QUOTE

Onze congressen worden al jaren door PPeople georganiseerd en elke keer komen ze met een verrassend concept!
- Roche Diagnostics

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?