Blog  /  PPeople momenten

 • 28
  sep

  Jubileumweekend PPeople 15 jaar!!!

  Het 15 jarig jubileum van PPeople! Sheila vond dit reden genoeg om het hele team een lang weekend mee op reis te nemen, en gelukkig zijn wij de flauwste niet… Hier waren wij het uiteraard allemaal mee eens! Een reis om met elkaar onze successen van de afgelopen 15 jaar te vieren en samen een gezellige tijd te hebben.

  Vrijdag 26 augustus kwam iedereen mét trolley vrolijk en vol vermoedens het kantoor binnengehuppeld. Want je denkt toch zeker niet dat wij Sheila na vele ondervragingen zover hebben gekregen de bestemming te verklappen?!
  En nu zeg ik wel iedereen, maar er ontbrak die vrijdagochtend één persoon. Die ene persoon, zou ons eindelijk verlossen en vertellen waar de reis naartoe ging, die ene persoon trakteerde ons op dit weekend! Sheila, degene die 15 jaar geleden PPeople uit de grond heeft gestampt staat met volgeladen auto, mét opblaasboot op het dak, stil. In het noorden van het land. De nieuwe Audi E-tron doet niets meer, hij rijdt niet. PANIEK!
  De nodige documenten moesten nog worden geprint dus het hele team ging in de actiestand. En wat betekent dat? Precies! We hingen met zijn allen met onze neus tegen het beeldscherm aan want dáár kregen we dan ein-de-lijk te zien waar de reis naartoe zou gaan. SICILIË!!!! “ Yes!” “Zie je nou wel, ik wist het’’.

  Eénmaal op Eindhoven Airport aangekomen was het nog even spannend of Sheila het wel zou gaan halen? Het geluk stond echter aan Sheila’s zijde en nét op tijd kwam zij de gate binnengehold. Ons PPeople jubileumweekend kon beginnen!

  Benvenuto!
  Met open armen werden wij ontvangen door onze lieve Welmoed, iemand die zéker niet mocht ontbreken dit weekend. Welmoed is namelijk ook een PPeople’ster (op afstand). Zij nam ons mee naar haar knusse woning waar wij, met fantastisch uitzicht op de Etna, genoten van een goed glas wijn. Vervolgens gingen we, bij het verborgen restaurant Il Tocco, met een view waar je u tegen zegt, smullen van de beste pizza’s en pasta’s. Eénmaal bij ons hotel aangekomen kwamen de swingende deuntjes ons al tegemoet... the party was aan! Wij ook! Wij waren dan wel de eerste, maar dat betekent ook de beste plekken. En wat denk je? Wat drankjes verder…gingen onze voetjes van de vloer!

  Buongiorno!
  De eerste dag is het tijd om met elkaar te genieten, Sun and beach time!. Aan het einde van de middag maken we ons klaar en is het tijd om Taormina te gaan verkennen. Borrelen op de gezelligste terrasjes, lekker shoppen bij de leuke winkeltjes en eten in een toprestaurant. De champagne stond al klaar en het personeel bezorgde ons een onvergetelijke culinaire avond. Wat een fijne stad!

  Auguri!
  Mmm.. lekker ontbeten in het zonnetje met strakblauwe lucht. Wat hebben wij het toch goed! Welmoed vierde vandaag feest en dit vroeg om de nodige voorbereidingen. Het was klaar met dobberen op zee en boekjes lezen. Strandbedjes bij elkaar, en een lied op maat maken maar! De één nog valser dan de ander. En wat de mensen om ons heen ervan vonden? Geen idee! Wij waren in elk geval in ons element, hilarisch!
  Feestjurk check, lippenstift check, flipflops dubbelcheck! Let’s go to Welmoed’s Flamingo Flipflop party!!! Wauw, wat een prachtige locatie midden in de wijngaard was het, en wat zag het er feestelijk uit!
  Flipflop-slingers, cupcakes, live muziek, lekker eten, een huge opblaasflamingo in het zwembad, die uiteraard meester werd gemaakt, en alleen maar leuke mensen, fantastico! En wat betreft ons lied… Wanneer je bij het woord Flipflop het eerste gedeelte weglaat, is daar het antwoord haha, het videootje gaat in ieder geval intern viral!

  Vino e fine!
  De laatste dag brak aan. De koffers waren al ingepakt, maar uiteraard waren wij nog niet klaar voor vertrek! Na een ochtend sightseeing en een heerlijk verkoelende Granita (die je móet bestellen wanneer je in Sicilië bent) gingen wij hoger en hóger de bergen in voor een Wijnproeverij bij Gambino Vini met een fantástisch uitzicht. Na de rondleiding, heerlijke wijnen en gerechtjes was dan echt het einde van deze onvergetelijke mini vakantie genaderd.

  Het was een fantastisch weekend, Grazie Mille Sheila! 
  Jubileumweekend PPeople 15 jaar!!!
  Deel dit artikel: