Projecten

Verrassend & uniek

Vanuit ons kantoor in Hedel organiseren wij unieke en verrassende events die prikkelen, verbinden en passen bij de geformuleerde doelstelling. Of het nu gaat om zakelijke of vermakelijke events of om incentives; onze events blijven bij!

Kijk gerust eens rond bij de diverse cases.Een van onze ... projecten:

BELEEF

Drieledig merkevent voor retailers; product launch, het verhogen van de productbeleving en de herpositionering van het merk. Dit alles kwam samen in Festival BELEEF. In een stoere festivalsetting bij DeFabrique kon men proeven, ervaren en genieten. Demonstraties, workshops en vermaak liepen in elkaar over en kenmerkten zich door kennis. Met een BELEEF merkenpaspoort werden de retailers in een gewenste beleving gebracht. Door op alle gewenste punten een stempel te halen in het paspoort verkreeg men mooie starterspakketten voor de verkooppunten.
Bekijk andere projecten in zakelijke events

QUOTE

"PPeople ontzorgt je op veel fronten en heeft een super resultaat geleverd voor ons online kerstevent. Door het coronavirus hebben we er een andere invulling aan moeten geven en hier heeft PPeople ons zeer goed bij geholpen. Ze zijn enthousiast, denken mee en hebben een uitgebreid netwerk waardoor een heel leuk duo het event heeft gepresenteerd.
We kijken er positief op terug!"

- CC Group

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?