Projecten

Verrassend & uniek

Vanuit ons kantoor in Hedel organiseren wij unieke en verrassende events die prikkelen, verbinden en passen bij de geformuleerde doelstelling. Of het nu gaat om zakelijke of vermakelijke events of om incentives; onze events blijven bij!

Kijk gerust eens rond bij de diverse cases.
 Een van onze ... projecten:

KERSTMARKT

Tijdens het inmiddels traditionele eindejaarsevent wordt iedereen bijgepraat over de stand van zaken binnen deze innovatieve arbodienst. Dit betreffende jaar met het onderliggende doel de saamhorigheid tussen de medewerkers van de verschillende merken te versterken. En wat draagt de boodschap van saamhorigheid beter uit dan kerst? Theater Orpheus kreeg daarom een totale Christmas make-over. Van vele bonte kerstbomen, sleetjes en knapperende haardvuurtjes bij de entree tot nog meer kerstbomen rendieren, notenkrakers, sneeuwpoppen, maar vooral heel veel houten chalets op de traditionele kerstmarkt. Na de plenaire bijeenkomst werd iedereen, gewapend met shopper, waardepunten, plattegrond en spelregels, warm ontvangen in de verschillende ruimtes. Al snel werden de eerste aankopen gedaan bij de circa 30 kerstkramen. Genietend van heerlijke drankjes en mooie hapjes – geserveerd vanuit gezellige houten chalets - werden de aankopen trots aan elkaar geshowd.  Een stijlvolle saxofonist, zangeres en pianist vulden de ruimtes met sfeervolle muziek. Mr. Shoeshine bezorgde iedereen een glimlach en glimmende schoenen en de bellbutlers verbonden willekeurige medewerkers met elkaar.  Hilarische taferelen in de metershoge snowglobe zorgden voor leuke directklaarfoto’s als aandenken. Saamhorigheid all over de place


Bekijk andere projecten in vermakelijke events

QUOTE

PPeople heeft een fantastisch jubileum event georganiseerd, waar de onze relaties nu nog over napraten en de ROI nadien zeer duidelijk zichtbaar was!

- Leermakers Accountancy

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?