Projecten

Wij zijn een full service eventbureau; van concept tot aan operationele uitvoer en van communicatie tot aan catering. Kortom: wij weten waarover we praten. Wij maken van uw event een succesvol event in duidelijke gestructureerde stappen. Of het nu om zakelijke of vermakelijke events of om een incentive gaat; wij ontwerpen events die bij blijven. Kijk gerust eens rond bij de diverse cases zodat u een goed beeld krijgt van ons realisatievermogen.


Een van onze ... projecten:

IJskoud de lekkerste

De poolcirkel, daar waar die koude mystieke sfeer hangt en waar je letterlijk over de poolgrens heen loopt. Met je rendierenslee naar het hotel, speciaal gebrouwen vokda drinken, een huskyslee tocht of een sneeuwscooter tour maken. Een gat in het ijs maken en vissen, of dineren in het IJsrestaurant? Ach, het was een fantastische incentive die maar liefst vier dagen duurde. Gewoon een ‘ijzingwekkend’ avontuur, waar iedereen warm van werd.
Bekijk andere projecten in incentive

QUOTE

Je hebt een reis, maar met PPeople krijg je een belevenis. We hebben erg gelachen om de ‘rent a friend’ service. Hoe krijgen ze het voor elkaar. Heel bijzonder en tot in de puntjes geregeld.
- OCE

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050
Fax +31 (0)73 503 9051