Projecten

Verrassend & uniek

Vanuit ons kantoor in Hedel organiseren wij unieke en verrassende events die prikkelen, verbinden en passen bij de geformuleerde doelstelling. Of het nu gaat om zakelijke of vermakelijke events of om incentives; onze events blijven bij!

Kijk gerust eens rond bij de diverse cases.
 Een van onze ... projecten:

MARRAKECH

Marrakesh… De stad vol wonderen, honderden straatmarkten, palmbomen, kamelen en de avondzon die ver achterin de straten ondergaat. Het heeft de mystiek van het Midden-Oosten en de ruigheid van Afrika. De natuur van het berberlandschap en de hectiek van de stad liggen slechts 30 minuten van elkaar verwijderd.

Wat een mooie opdracht; een 3-daagse trip voor 700 gasten naar Marrakech, inclusief een intensief voortraject. Wat een fantastische uitdaging!

In het kort:

Een 12-stappen communicatieplan, 400 originele warmte-uitnodigingen, 700 paspoorten met alle belangrijke informatie als bevestiging, een website, 700 kofferlabels, 4 chartervluchten, 700 headcovers, 15 touringcars, 100 bestickerde 4x4 jeeps, 24 minivans, 24 gidsen, 350 luxe hotelkamers, een mega tentenkamp (175 tenten) ten behoeve van het feest en een overnachting, 350 lantaarns, 350 zaklampen, meer dan 2500 Perzische tapijten, 1400 lunch-, 1400 diner-, 1400 ontbijt dishes, Soukdiscovery, een traditionele thee beleving, een Hollandse Fata Morgana, Bahia Palace, de Koutoubia Mosque en niet te vergeten een geweldig eindfeest midden in de woestijn, met naast een DJ, waterpijpen, buikdanseressen, henna tatoeages en vuurspuwers, als klap op de vuurpijl Ali B op kameel, op het podium en stage divend!   

 

 

 


Bekijk andere projecten in incentives

QUOTE

PPeople heeft een fantastisch jubileum event georganiseerd, waar de onze relaties nu nog over napraten en de ROI nadien zeer duidelijk zichtbaar was!

- Leermakers Accountancy

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?