Projecten

Wij zijn een full service eventbureau; van concept tot aan operationele uitvoer en van communicatie tot aan catering. Kortom: wij weten waarover we praten. Wij maken van uw event een succesvol event in duidelijke gestructureerde stappen. Of het nu om zakelijke of vermakelijke events of om een incentive gaat; wij ontwerpen events die bij blijven. Kijk gerust eens rond bij de diverse cases zodat u een goed beeld krijgt van ons realisatievermogen.


Een van onze ... projecten:

Valuemeter

PPeople heeft een valuemeter ontwikkeld waarmee het resultaat wordt gemeten. De value meter verteld of de geformuleerde doelstellingen zijn gerealiseerd en/of het event de beoogde effecten bereikt heeft. De uitwerking van het zorgvuldige onderzoek, dat plaats vindt voor, tijdens en na afloop van het event, wordt verwerkt in een uitgebreide rapportage waarin de behaalde resultaten zijn beschreven. Een waardevol document waar mee u uw voordeel behaalt en aantoonbaar wordt of het event een waardevolle investering is geweest.
Bekijk andere projecten in communicatie

QUOTE

Aardige medewerkers, duidelijke communicatie en achteraf geen extra kosten. Erg leuk om de totale productie van zo dichtbij mee te maken. Ik blijf fan.
- Ballast Nedam

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050
Fax +31 (0)73 503 9051