Projecten

Verrassend & uniek

Vanuit ons kantoor in Hedel organiseren wij unieke en verrassende events die prikkelen, verbinden en passen bij de geformuleerde doelstelling. Of het nu gaat om zakelijke of vermakelijke events of om incentives; onze events blijven bij!

Kijk gerust eens rond bij de diverse cases.Een van onze ... projecten:

FINLAND

Zoals elk jaar werd tijdens de jaarlijkse kick off door de directie een belofte gedaan: Bij het behalen van het omzetdoel zou het gehele team naar een mooie bestemming afreizen. Het gehele jaar werden de teams met kennissessies, trainingen en inspiratiebijeenkomsten gemotiveerd om het doel te behalen. De datum werd in november bekend gemaakt en in december kwam het verlossende woord: een ultieme beleving in Lapland! IJsrestaurant, outdoor BBQ, snow mobile tochten op zee en in de bossen, ijsbreker experience, rendieren en husky’s. Het plaatje was compleet!
Bekijk andere projecten in incentives

QUOTE

"PPeople ontzorgt je op veel fronten en heeft een super resultaat geleverd voor ons online kerstevent. Door het coronavirus hebben we er een andere invulling aan moeten geven en hier heeft PPeople ons zeer goed bij geholpen. Ze zijn enthousiast, denken mee en hebben een uitgebreid netwerk waardoor een heel leuk duo het event heeft gepresenteerd.
We kijken er positief op terug!"

- CC Group

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?