Projecten

Verrassend & uniek

Vanuit ons kantoor in Hedel organiseren wij unieke en verrassende events die prikkelen, verbinden en passen bij de geformuleerde doelstelling. Of het nu gaat om zakelijke of vermakelijke events of om incentives; onze events blijven bij!

Kijk gerust eens rond bij de diverse cases.
 Een van onze ... projecten:

VEDUMA GOES VALENCIA

Veduma’s 20-jarig bestaan verrassingsreis. Spanning tot op het laatste moment: “waar gaan we naartoe?”. Vanaf Airport Eindhoven vertrokken de gasten voor een 24-uurs trip naar Valencia. De gasten werden bij aankomst per bus naar een dakterras met prachtig uitzicht gebracht. Ter gelegenheid van de verjaardag werd koffie met taart geserveerd die de nodige energie verschafte om langs alle culturele bezienswaardigheden en proeverijen van de stad te wandelen en vervolgens op de fiets richting het strand te gaan voor een heerlijke lunch. Op het einde van de middag werden de gasten naar het hotel gebracht voor een snelle check-in en twee uur relax-tijd alvorens een bezoek aan het  prachtige restaurant Contrapunto les Arts. Op dit unieke plekje ging het diner over in een feestje tot in de late uurtjes. De volgende dag vertrok de bus weer naar het vliegveld. Een feest van 24 uur om niet meer te vergeten!
Bekijk andere projecten in incentives

QUOTE

PPeople heeft een fantastisch jubileum event georganiseerd, waar de onze relaties nu nog over napraten en de ROI nadien zeer duidelijk zichtbaar was!

- Leermakers Accountancy

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?