Projecten

Verrassend & uniek

Vanuit ons kantoor in Hedel organiseren wij unieke en verrassende events die prikkelen, verbinden en passen bij de geformuleerde doelstelling. Of het nu gaat om zakelijke of vermakelijke events of om incentives; onze events blijven bij!

Kijk gerust eens rond bij de diverse cases.Een van onze ... projecten:

BELEEF

Drieledig merkevent voor retailers; product launch, het verhogen van de productbeleving en de herpositionering van het merk. Dit alles kwam samen in Festival BELEEF. In een stoere festivalsetting bij DeFabrique kon men proeven, ervaren en genieten. Demonstraties, workshops en vermaak liepen in elkaar over en kenmerkten zich door kennis. Met een BELEEF merkenpaspoort werden de retailers in een gewenste beleving gebracht. Door op alle gewenste punten een stempel te halen in het paspoort verkreeg men mooie starterspakketten voor de verkooppunten.
Bekijk andere projecten in zakelijke events

QUOTE

"Het concept wat PPeople had bedacht naar aanleiding van de briefing was direct een schot in de roos, exact waar we naar op zoek waren. Ze waren enorm flexibel en behulpzaam in de samenwerking. Het event had precies de look & feel zoals we dat voor ogen hadden."
- Bosch

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?