Projecten

Verrassend & uniek

Vanuit ons kantoor in Hedel organiseren wij unieke en verrassende events die prikkelen, verbinden en passen bij de geformuleerde doelstelling. Of het nu gaat om zakelijke of vermakelijke events of om incentives; onze events blijven bij!

Kijk gerust eens rond bij de diverse cases.
 Een van onze ... projecten:

TEKA OP EXPEDITIE

Daar gingen ze dan, totaal onwetend over wat hen te wachten stond. Het jaarlijkse personeelsweekend leidde dit jaar naar Letland. Met een enerverend weekend als resultaat.  Op weg vanaf de luchthaven naar Restaurant 3 Chefs, werd de bus onderschept door sovjet-agenten, die de directeur direct arresteerden en afvoerden met een politieauto. Verwarring en onrust bij de rest van de gasten. Eenmaal bij het restaurant verwelkomde hij zijn gasten weer, wat voor de nodige hilariteit zorgde. Na de lunch volgde een leuke sightseeing tour langs bijzondere plekjes en proeverijen eindigend bij een treinstation, waar de party trein met entertainment en hapjes en drankjes klaar stond om de gasten naar Liepaja te brengen. Bij aankomst werd men naar de Karosta gevangenis ‘afgevoerd’ voor een water en brood diner, een prison game die uitliep op een uitbundig feestje met buffetten en livemuziek. Na een kort nachtje reed men de volgende dag met jeeps richting Riga met onderweg spannende stukken off-road rijden, een lunch bij een kampvuur in het bos en een survival skills training. Men overnachtte in het Pullman hotel Old City waar tevens het diner in de skybar plaatsvond. De reis werd de volgende dag afgesloten met een bobslee activiteit en een traditionele lunch in een Latviaans restaurant. Een rollercoaster weekend waar nog lang over wordt nagepraat!
Bekijk andere projecten in incentives

QUOTE

PPeople heeft een fantastisch jubileum event georganiseerd, waar de onze relaties nu nog over napraten en de ROI nadien zeer duidelijk zichtbaar was!

- Leermakers Accountancy

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?