Blog  /  PPeople momenten

 • 8
  okt

  Kerst by PPeople

  Kerst by PPeople

  De tijd gaat snel. Voor je het weet zitten we al weer midden in de donkere dagen voor kerst. De tijd om successen te vieren en medewerkers te bedanken. Via een mooi kerstgeschenk, een kerstborrel of kerstfeest. Combineer uw kerstborrel met het kerstgeschenk en verras uw medewerkers door ze op uw kosten te laten shoppen! Speciaal voor uw medewerkers wordt een kerstmarkt ingericht waar ze hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen.

  Waar PPeople normaliter geen standaardconcepten op de plank heeft liggen, maar altijd vanuit de specifieke behoefte van de klant denkt, hebben wij nu de handen ineengeslagen met zowel een kerstmarktspecialist als diverse locaties om een mooi basisconcept neer te leggen tegen een scherpe prijs. Uiteraard wordt per opdrachtgever gezorgd voor een prikkelend sausje waarmee het een uniek event wordt. In deze pdf leest u er alles over!

  We horen het graag als we jullie bedrijfskerst onvergetelijk kunnen maken!

  Deel dit artikel:
 • 2
  aug

  IJZIGE VRIESKOU

  blog / december / event / ijzig / kerst / ppeople / warm Dromen over kerst
  Terwijl ik de titel boven dit blogje schrijf, worden zo’n beetje alle warmte- en droogterecords verbroken. 34 Graden wijst de thermometer aan. Ook al is dat wel erg warm, ik vind deze periode heerlijk. Ik ga even voorbij aan het feit dat het uiteraard een drama is voor bijvoorbeeld de land- en tuinbouwsector, dijken, ouderen, etc. Dichterbij vakantiegevoel terwijl ik aan het werk ben kom ik niet. Komkommertijd. Collega’s op vakantie, rust op de weg en een telefoon die zwijgt. Klusjes die al tijden worden verwaarloosd krijgen nu aandacht, blogjes vliegen de pen uit en wat ook fijn is: tijd om vooruit te denken! Een half jaar zo’n beetje. Denk aan ijzige vrieskou en sneeuw, uiteraard begeleidt door een heerlijk zonnetje, echt wintersportweer zeg maar. Wat mij betreft overigens alleen in de decembermaand welkom. Net genoeg om alle vervelende insecten te laten verdwijnen en het echte kerstgevoel te versterken. Want kerst is HOT. Waren het een aantal jaren geleden nog de Duitse en Limburgse kerstmarkten die steeds populairder werden, tegenwoordig doemen ze overal op. Zo ook in evenementenland. Zo populair als festivals in het voorjaar en in de zomer zijn, zo populair zijn kerstmarkten in de decembermaand. Bedrijven haken aan. En zeg nou zelf, het is toch ook veel leuker om je kerstpakket zelf samen te stellen onder het genot van een hapje en drankje en in gezelschap van je collega’s, dan een goed bedoeld pakket te krijgen waarmee je vervolgens iemand anders in je familie of vriendenkring probeert blij te maken. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat de trend ‘zelf kiezen’ natuurlijk al in gang was gezet. Ineens waren daar de ‘pluimen’ en ‘belevenissen’ die cadeau werden gedaan. En daarna de websites waarop je zelf al een keuze kon maken. Ik heb beide zelf mogen ontvangen. De belevenis nooit ingewisseld en tegen de tijd dat ik eens op de website ging kijken bleek de besteltermijn al voorbij. En zoals ik, zijn er vast meer. In de geest van de tijd is dan ook de keuze voor een knusse, hippe, chique of traditionele kerstmarkt, een logisch gevolg, waarbij de medewerker zelf ter plekke zijn of haar kerstpakket samenstelt. Bijkomend voordeel, alle medewerkers zijn weer eens bij elkaar en de saamhorigheid die toch al bij deze tijd van het jaar hoort viert hoogtij. Laat de kerstmarkt voorafgaan door een (toch al geplande) officieel eindejaarsevent en/of eindigen in een aangeklede borrel of spetterend kerstfeest en het budget voor de organisatie is ook rond. Bovendien kun je het event dan echt richten op de eigen medewerkers. Een persoonlijk tintje, een persoonlijke boodschap meegeven, een prikkel toevoegen die iedereen weer het gevoel geeft gewaardeerd te worden, een event dat niet morgen ook bij de concurrent kan worden weggezet.

  Ik heb er al weer zin in. Vorig jaar voor diverse opdrachtgevers een kerstevent met kerstmarkt mogen verzorgen, wat mij betreft worden het er dit jaar nog meer. Met dezelfde kerstmarktspecialist. We gaan dit jaar een intensievere samenwerking aan met Inhouse Kerstmarkt en diverse centraal gelegen locaties, zodat we opdrachtgevers de beste prijs kunnen bieden. Dus kom maar op ijzige vrieskou en warm kerstgevoel!

  IJZIGE VRIESKOU
  Deel dit artikel:
 • 8
  nov

  HET BESTE EVENT OOIT!

  beste event ooit / blog / event / ppeople / verrassend Onlangs vroeg iemand mij wat mijn beste event ooit was. Best lastig. Ik heb de neiging te kiezen voor dat ene hele grote event voor 10.000 personen. Dat moest in hele korte tijd worden georganiseerd, maar was tot in de puntjes geregeld. Inclusief een openingsshow als ware het de opening van de Olympische Spelen. Met een echt WAUW-effect. Maar toch heb ik daar niet de warmste gevoelens bij. Die heb ik bij een 3-daags event waarbij we met een hecht team met onze leveranciers dag en nacht gewerkt hebben, waar het allemaal klopte en waarbij we als team na afloop in een soort van zwart gat vielen; we wilden niet dat het afgelopen was! Nog steeds als ik mensen tegenkom die toen hebben meegewerkt, dan gaat het daarover. Maar dat maakt het natuurlijk nog niet het beste event ooit.

  Hoe langer ik er over nadenk, hoe gekker ik de vraag vind. Wat is dat eigenlijk het beste event ooit? Waar meet je dat aan? Sowieso hangt dat af vanuit welk perspectief je het bekijkt: die van de klant, de gasten of vanuit jezelf als organisator. Maar laten we van de klant uitgaan. Het gaat uiteindelijk toch om het feit of de doelstellingen behaald zijn. Om de effectiviteit van een evenement. Of de juiste prikkels zijn afgegeven. Of het nou gaat over salestargets die omhoog moeten, banden met relaties die moeten worden verstevigd, de saamhorigheid binnen het bedrijf dat moet worden versterkt, het gevoel van trots dat moet worden gekweekt, het verbinden, informeren, enthousiasmeren, motiveren of het puur fêteren van medewerkers of relaties. Of zelfs als het gaat om slecht nieuws bijeenkomsten, het gaat er om of de doelstellingen behaald zijn. Meestal het liefst op een zo verrassende, zo origineel mogelijk wijze. Op een manier die beklijft. En dat kunnen we toevallig heel erg goed bij PPeople! 

  HET BESTE EVENT OOIT!
  Deel dit artikel:
 • 14
  jul

  Bruisend bolwerk

  blog / bruisend / evenementen / nieuw / ppeople / project management / thuis Daar is ie dan.. mijn allereerste blog ever! Net binnen bij het leukste bureau van Nederland en nu al een ervaring rijker. En dat terwijl ik toch al bijna twintig jaar in ‘het vak’ zit.  Dat er meer nieuwe ervaringen zullen volgen is mij na een paar dagen al duidelijk. Het bruist hier in het vrouwenbolwerk dat PPeople heet. Zonder enige vorm van penisnijd overigens, mocht je je dat afvragen. Stuk voor stuk vrouwen met lef, creativiteit en passie voor het vak. Vakvrouwen die graag samenwerken, zich vastbijten in vraagstukken, openstaan voor elkaars ideeën en steeds op zoek zijn naar die ene extra prikkel die het event helemaal afmaakt.

  En daar mag ik nu trots deel van uitmaken als Senior Project Manager Events & Sales. Als oudste van het hele stel, maar dat mag je weer heel snel vergeten. Natuurlijk is het even zoeken naar de juiste balans tussen het adopteren van nieuwe werkwijzen en loslaten van oude gewoontes aan de ene kant en toegevoegde waarde leveren door juist het implementeren van oude gewoontes in deze nieuwe omgeving aan de andere kant. Maar eerlijk gezegd voelt het al als thuis.

  Thuis omdat ik op mijn eerste dag al werd ontvangen met een bos bloemen en mijn eigen theezakhoudertje (blij dat ik tompoezen had meegenomen). Thuis omdat ik de meeste meiden al kende (zowel van de diverse brancheborrels, als concollega maar ook als opdrachtgever). Thuis omdat mijn foto al aan de wand hing met daarnaast de spreuk “do more of what makes you happy”. Thuis omdat ik tijdens het doorkijken van oude dossiers zoveel prikkelende, goed doordachte evenementen tegen kwam. Maar vooral ook thuis omdat het hier professionaliteit, creativiteit en warmte uitstraalt. Mensenmensen zijn het, net als ik. Wij heten niet voor niets PPeople.

  Bruisend bolwerk
  Deel dit artikel:
 • 13
  okt

  De jongste van het stel

  En ja hoor, ook bij mij bleef mijn hart sneller kloppen wanneer ik terugdacht aan de periode dat ik stage liep bij PPeople! Mijn naam is Sietske Schrover en ook ik ben terug van weggeweest.  

  Na een goed gesprek met Sheila en Joyce was het een feit. Terug naar PPeople in een voor mij compleet nieuwe functie: Sales! Interessant.. maar spannend! Even loskomen en yes! Ik ben helemaal in mijn element. Van de meest interessante bedrijfsbezoeken waar ik razend enthousiast van word, tot de gezelligheid op kantoor. Tja.. een kantoor vol ladies brengt nu eenmaal hilariteit met zich mee! Ik heb mijn plek hier wel gevonden.


  Maar ook heeft deze 25 jarige Brabantse sinds een klein jaartje haar plek gevonden in het meest fantastische appartement van Boxtel met huuuuuge dakterras en door mijzelf blauw geschilderde vloer. Blauw? Ja blauw! U bent niet de enige die vast even moet slikken…. Maar ach! Als PPeople’ster zitten die prikkelende ideeën er nu eenmaal in.

  Lekker eten met vrienden, weekendjes weg, dansen op festivals of gewoon lekker onderuitgezakt op de bank met een tijdschrift en een borrel in mijn hand. Ik hou van het goede leven!

  En met dat ik deze blog schrijf vanuit de ligstoel op mijn dakterras kom ik erachter dat het alweer elf maanden geleden is dat mijn PPeople-avontuur opnieuw begon. Wat gaat de tijd snel! Het begin van mijn grote reis in de wereld van evenementen; netwerken, presenteren, creatief schrijven en de mooiste producties draaien op de meest fantastische locaties…. Wát een reis en dit alles in samenwerking met een team waar ik veel van leer en het ontzettend naar mijn zin heb!  
  De jongste van het stel
  Deel dit artikel:
 • 28
  sep

  Jubileumweekend PPeople 15 jaar!!!

  Het 15 jarig jubileum van PPeople! Sheila vond dit reden genoeg om het hele team een lang weekend mee op reis te nemen, en gelukkig zijn wij de flauwste niet… Hier waren wij het uiteraard allemaal mee eens! Een reis om met elkaar onze successen van de afgelopen 15 jaar te vieren en samen een gezellige tijd te hebben.

  Vrijdag 26 augustus kwam iedereen mét trolley vrolijk en vol vermoedens het kantoor binnengehuppeld. Want je denkt toch zeker niet dat wij Sheila na vele ondervragingen zover hebben gekregen de bestemming te verklappen?!
  En nu zeg ik wel iedereen, maar er ontbrak die vrijdagochtend één persoon. Die ene persoon, zou ons eindelijk verlossen en vertellen waar de reis naartoe ging, die ene persoon trakteerde ons op dit weekend! Sheila, degene die 15 jaar geleden PPeople uit de grond heeft gestampt staat met volgeladen auto, mét opblaasboot op het dak, stil. In het noorden van het land. De nieuwe Audi E-tron doet niets meer, hij rijdt niet. PANIEK!
  De nodige documenten moesten nog worden geprint dus het hele team ging in de actiestand. En wat betekent dat? Precies! We hingen met zijn allen met onze neus tegen het beeldscherm aan want dáár kregen we dan ein-de-lijk te zien waar de reis naartoe zou gaan. SICILIË!!!! “ Yes!” “Zie je nou wel, ik wist het’’.

  Eénmaal op Eindhoven Airport aangekomen was het nog even spannend of Sheila het wel zou gaan halen? Het geluk stond echter aan Sheila’s zijde en nét op tijd kwam zij de gate binnengehold. Ons PPeople jubileumweekend kon beginnen!

  Benvenuto!
  Met open armen werden wij ontvangen door onze lieve Welmoed, iemand die zéker niet mocht ontbreken dit weekend. Welmoed is namelijk ook een PPeople’ster (op afstand). Zij nam ons mee naar haar knusse woning waar wij, met fantastisch uitzicht op de Etna, genoten van een goed glas wijn. Vervolgens gingen we, bij het verborgen restaurant Il Tocco, met een view waar je u tegen zegt, smullen van de beste pizza’s en pasta’s. Eénmaal bij ons hotel aangekomen kwamen de swingende deuntjes ons al tegemoet... the party was aan! Wij ook! Wij waren dan wel de eerste, maar dat betekent ook de beste plekken. En wat denk je? Wat drankjes verder…gingen onze voetjes van de vloer!

  Buongiorno!
  De eerste dag is het tijd om met elkaar te genieten, Sun and beach time!. Aan het einde van de middag maken we ons klaar en is het tijd om Taormina te gaan verkennen. Borrelen op de gezelligste terrasjes, lekker shoppen bij de leuke winkeltjes en eten in een toprestaurant. De champagne stond al klaar en het personeel bezorgde ons een onvergetelijke culinaire avond. Wat een fijne stad!

  Auguri!
  Mmm.. lekker ontbeten in het zonnetje met strakblauwe lucht. Wat hebben wij het toch goed! Welmoed vierde vandaag feest en dit vroeg om de nodige voorbereidingen. Het was klaar met dobberen op zee en boekjes lezen. Strandbedjes bij elkaar, en een lied op maat maken maar! De één nog valser dan de ander. En wat de mensen om ons heen ervan vonden? Geen idee! Wij waren in elk geval in ons element, hilarisch!
  Feestjurk check, lippenstift check, flipflops dubbelcheck! Let’s go to Welmoed’s Flamingo Flipflop party!!! Wauw, wat een prachtige locatie midden in de wijngaard was het, en wat zag het er feestelijk uit!
  Flipflop-slingers, cupcakes, live muziek, lekker eten, een huge opblaasflamingo in het zwembad, die uiteraard meester werd gemaakt, en alleen maar leuke mensen, fantastico! En wat betreft ons lied… Wanneer je bij het woord Flipflop het eerste gedeelte weglaat, is daar het antwoord haha, het videootje gaat in ieder geval intern viral!

  Vino e fine!
  De laatste dag brak aan. De koffers waren al ingepakt, maar uiteraard waren wij nog niet klaar voor vertrek! Na een ochtend sightseeing en een heerlijk verkoelende Granita (die je móet bestellen wanneer je in Sicilië bent) gingen wij hoger en hóger de bergen in voor een Wijnproeverij bij Gambino Vini met een fantástisch uitzicht. Na de rondleiding, heerlijke wijnen en gerechtjes was dan echt het einde van deze onvergetelijke mini vakantie genaderd.

  Het was een fantastisch weekend, Grazie Mille Sheila! 
  Jubileumweekend PPeople 15 jaar!!!
  Deel dit artikel:
12345 ...   56789